Boek + online training

Vang de magische momenten van de dag!

“Vang de magische momenten van de dag” online training! In 7 stappen op reis naar jouw magische momenten van de dag. Je krijgt een e-book + elke dag werk je met een korte tekst uit het boek, die tevens door mij wordt voorgelezen. Deze online training is ideaal als je bezig bent met een project of doel en niet afgeleid wil worden, maar echt wil focussen om je project of doel af te maken. Voor meer informatie: schonestart@gmail.com

Het maakt niet uit wat je omstandigheden zijn, of hoe oud of jong je bent. Er zijn altijd wel gebieden in je leven waar je wilt groeien, bloeien of ontwaken. Dit boek helpt je om deze gebieden in jezelf te ontginnen en gezond tot bloei te laten komen. Ga 7 dagen (7 stappen, 7 weken etc.) op reis en vang de magische momenten van de dag. Stap steeds meer in je eigen kracht. Breng grenzen aan waar nodig en verleg je grenzen om te groeien. Meng het met een beetje magie en laat je authentieke zelf met lichtheid en plezier ontwaken.

Voor reacties lezers en schrijver ga naar deze pagina: http://www.evelinecouvee.nl/ waar je ook het fysieke boek kunt bestellen.

Wat heel mooi aansluit en verdiept is het kaartendek met dezelfde naam. Deze combinatie helpt je om steeds gemakkelijker uit je hoofd te gaan, in te zinken in een dieper gevoel van welzijn en steeds meer actie te ondernemen om naar een dieper niveau van velbevinden op de voor jou gewenste gebieden te bewegen. Neem voor meer informatie contact op met: schonestart@gmail.com.

Ik ben bezig met een online programma te maken: e-mail me als je op hoogte wilt blijven: schonestart@gmail.com