31 Day SERENITY challenge met Eveline (onderdeel(bonus) van het TIR-programma)

Deze challenge werkte voor mij vooral goed omdat het een frisse vroege start van de dag inleidde waardoor ik al vroeg op scherp sta met mijn gedachten weet wat ik wil bereiken (niet alleen voor die dag). De inleidende meditatie met als thema “orde” in mijn leven  brengen om überhaupt iets te kunnen bereiken maken mij elke dag weer wakker dat dit erg belangrijk is. Daarbij hoort ook elke dag herhaling.

Daarna daadwerkelijk nadenken over waar ik dankbaar voor ben. Wat heb ik bereikt heb en hoe. Daarna komt altijd de vraag wat ik werkelijk wil creëren en bereiken in mijn leven. Simpele vraag maar elke dag weer een uitdaging dit groots neer te zetten. Wat wil ik werkelijk maar weet nog niet hoe dit te bereiken. Het opschrijven en weer teruglezen maakt mij aan het denken.

Dit tezamen met het Think Into Results programma, waarin Eveline mij als coach en mentor begeleidt, geeft dit elke dag een sterke boost. Alle volgende stappen om mij door deze challenge heen te begeleiden zetten mij op het pad van respect, eerlijkheid en vriendelijkheid. De diepere betekenis van SERENITY kwam goed tot uiting in hoe belangrijk het is altijd rustig te blijven om zo gerespecteerd te worden. Ik was vroeger iemand die heel snel in paniek raakte en vandaaruit verkeerd kon reageren.

De afsluiting met muziek maakte mijn gespannenheid weer helemaal los en ging altijd blij de sessie uit. Deze 31 dagen challenge is zo’n goede aanvulling op mijn Thinking Into Results programma. Beide programma’s maken dat de integratie steeds gemakkelijker gaat en ook steeds dieper.

Een dankbare TIR-studente.

Plaats een reactie