Ervaring TIR-student

Ervaring TIR-student 2023-2024

Het volgen van het Thinking Into Results programma bij Eveline Couvée heeft mij veel goede, heldere en ah-ha momenten gebracht:

Het lijkt allemaal zo gemakkelijk te doen en op te volgen wat exact gevraagd wordt, maar voor mij was het een hele discipline om te doen omdat ik vastzat in mijn eigen routine.

Afgelopen jaar ben ik met een nieuwe baan begonnen met een vast inkomen en daarboven een bonus structuur. Door de bonusstructuur, welke mij voorgerekend was, kon ik minimaal hetzelfde of meer verdienen dan dat ik daarvoor deed. Het bedrijf waarvoor ik ben gaan werken doet het wereldwijd uitstekend en we hebben levertijden van meer dan een jaar na aanbetaling van de opdracht. Omdat deze levertijden voor mijn klanten veel te lang zijn en zij op hun beurt daardoor miljoenen euro’s per maand verliezen aan omzet, werd mij amper een opdracht gegund. Hierdoor kwam ik persoonlijk in financiële problemen.

Mijn leven stortte langzaam in elkaar en ik werd steeds bozer op deze wereld en banger hoe ik de volgende week door zou kunnen komen.

Ik moest van mijzelf op zoek naar een nieuwe bron van inkomsten en die vond ik in dezelfde sector als waar ik jaren ingezeten heb.

Doordat ik altijd zeer oprecht en betrouwbaar ben geweest voor mijn klanten uit het verleden waren de eerste deals vanuit mijn voorgaande banen snel gemaakt. Van de verdienste uit mijn eerste order was ik ook in staat om het Thinking Into Results programma te betalen en te volgen. Ik vond dit zo belangrijk om te doen omdat ik niet langer slachtoffer wilde zijn van de beloften van andere mensen aan mij.

Het gevoel dat ik voorgelogen ben wilde ik kwijt en ging gedurende de cursus steeds beter naar mijzelf kijken. Mijn houding naar mijzelf werd weer positief en daardoor kon ik de houding naar anderen ook positief draaien. Dit resulteerde weer in nog meer opdrachten. De herhalingen, welke het programma bood, werkten positief uit om het via verschillende invalshoeken in te zien wat er bedoeld werd met de stof. Het is geen cursus om overhoord te worden en de beste student te zijn, maar om de leerstof echt eigen te maken en het te gaan leven. Waar kom ik vandaag, waar ben ik nu en waar ga/ wil ik naar toe met mijn leven.

Het belangrijkste tekort was dat ik geen ultiem doel had waar ik naar toe wilde werken en waar ik helemaal voor wilde gaan. Waar droom ik in het diepste geheim van maar waar ik tegelijkertijd niet waar durfde te hebben. Ik bleef maar steken in het plan dat ik financieel NOOIT meer enig tekort heb. Dit door mijn recente ervaringen. Het goede is dat ik dit tekort aan financiële middelen nu ontdek en er NU iets aan kan doen met dit programma.

Dit plan moest natuurlijk een echt doel krijgen. Hoe creëer ik geld dat voor mij gaat werken. Dit is waar deze Thinking Into Results cursus onder dagelijkse begeleiding van Eveline voor mij ging werken. Met de opdrachten van waar ik nu sta en waar ik naar toe wil gaan/ wat ik wil bereiken.

Ik heb mijn voormalige collega’s hierdoor tegelijk geholpen zodat zij hun eigen productiebedrijf op hebben kunnen starten met mijn orders en heb hun dromen ook waargemaakt.

Als partner heb ik aansluiting gezocht met een bedrijf die wilde groeien en hierdoor een groeispurt heeft gekregen. Dit alles lijkt mijn doelen al bereikt te hebben, maar is pas het begin van iets veel groters. Ik heb tijdens de cursus al neveninkomsten gegenereerd en ben niet meer boos op de hele wereld om mij heen. De angst het niet te kunnen bereiken wat ik wil bereiken is geheel verdwenen en ik ben weer de onbezorgde “oude” vriendelijke persoon die ik was toen ik nog onbezorgd met goede vooruitzichten aan mijn werkende leven begon.

In de procestechniek had ik al geleerd om op verschillende manieren naar dingen te kijken om verschillende resultaten met elkaar te kunnen vergelijken en de beste eruit te halen. Het Thinking Into Results programma heeft dit aspect weer helemaal in mij naar boven gehaald. In plaats van angst te hebben of iets wel of niet gaat lukken en waarop ik vast kan lopen zie ik de hele tijd nieuwe mogelijkheden welke mij allemaal helpen.

Mezelf blijven ontwikkelen en het beste in mijzelf naar boven halen op een manier dat ik ook nog leuk vind gaf de grootste bevrediging in deze cursus. Altijd na blijven gaan waarom ik iets doe en niet zomaar ervan uitgaan dat, wat ik al jaren doe, ook nu nog werkt.

Ik blijf studeren, al is het maar één uur per dag. Maar wel elke dag. TIR-student 2023-2024

Plaats een reactie