Eveline Couvee

Voordat ik het pad van Bewustzijnswerk insloeg, ben ik 12,5 jaar werkzaam geweest als Ambtenaar bij de Gemeente Heerlen en de Rijkswaterstaat Noord-Holland. Vervolgens heb ik zeer uiteenlopende projecten mogen managen voor Randstad Uitzendbureau. In mijn laatste project heb ik mede een congres in Straatsburg mogen organiseren.

In 1999 en 2000 ben ik afgestudeerd als Rebalancer(HBO) aangevuld met 2 jaar medische nascholing & als Shiatsu therapeute(HBO) en in 2004 als Avatar master. De jaren daarna heb ik met heel veel plezier praktijk gevoerd als bewustzijnstherapeute en ben ik me steeds verder gaan bekwamen in diverse disciplines (Psychosynthese, Pranic Healing, Chakradance, Soul Coaching, Yoga teacher etc.) om mensen emotioneel, mentaal, spiritueel en fysiek zo inspirerend mogelijk te kunnen begeleiden en te ondersteunen. De jaren erna gaf ik ook elk weekend op de Alternatieve beurzen door heel Nederland introducties in Chakradance en Soul Journeys.

In 2015 heb ik mijn eerste boek geschreven: “Vang de magische momenten van de dag” en daarna een kaartendek met dezelfde naam in het Nederlands en Engels gemaakt. Beide producten zijn prachtige manieren om uit je hoofd te gaan, in je lichaam te zinken en de dingen, momenten, situaties en mensen in het leven in een nieuw licht te zien. Het leven gaat makkelijker, het lacht je meer toe en je begint met steeds meer veerkracht en souplesse je eigen doelen te verwezenlijken. Kijk voor meer informatie naar de pagina “boek en trainingen”, of mail me voor meer informatie: schonestart@gmail.com

Geluid & zelfexpressie zijn altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest, zonder dat ik me hier echt bewust van was. De laatste jaren ben ik me steeds verder gaan bekwamen om geluid een wezenlijk onderdeel van mijn sessies te laten worden. Ik ben vervolgens afgestudeerd als Sound Therapeut en in oktober 2021 heb ik mijn studie (Associate Degree in Sound Therapy) in Sound Healing afgerond (Globe Institute San Francisco – David Gibson) en aansluitend de Body percussie teacher training afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik een Research Project gedaan waarin ik tijdens 136 sessies op onderzoek ben gegaan wat geluid op emotioneel, spiritueel, mentaal en fysiek niveau met mensen doet.

Ik heb sindsdien al honderden prachtige Sound & Coaching sessies mogen geven. Dit waren één-op-één en in groepsverband sessies. Er er is een hele diepe dankbaarheid en weten in mij ontstaan, dat geluid echt een fantastisch mooie manier is om optimale doorstroming in iemands lichaam en geest te bewerkstelligen. Waar ik in de sessies mee werk zijn o.a.: stemexpressie, ademhaling & aandacht, ritme, bewustzijn van mind en geest, het innerlijke kind, de innerlijke criticus, ritme, onze schaduwzijde, creatieve expressie, emotionele intelligentie, groeiend lichaamsbewustzijn & zelf expressie, mindfulness, body percussie, affirmaties, Crystal & Tibetaans bowls, drum instrumenten etc. die los van elkaar en tezamen, allen leiden naar een dieper ervaren van welzijn, het leven en haar (vaak onbekende) prachtige mogelijkheden.

Daarnaast heb ik ook lesgegeven aan kinderen van 3-6 jaar (Zelfexpressie & Sound) aan de Vibe Academy online op zoom via de Globe Institute. Ik heb ook mijn master in Sacred Activations (Tamra Oviatt) behaald en mijn sessies zullen wanneer gewenst. met deze energie geïnduceerd worden. Mocht je meer willen weten neem dan contact met me op (schonestart@gmail.com).

De afgelopen jaren heb ik een prachtig 10-weekse programma gecreëerd (in het Engels en in het Nederlands) waarvan de reacties van deelnemers ook bij de berichten zijn geplaatst. Ook geef ik wekelijkse Sound Healing groep sessies. September 2022 heb ik een 3-daagse workshop: “Move beyond Self-Doubts”, are you ready to stretch?, online gegeven. Ik heb een aantal reacties bij de berichten gepost.

Ik ben ook werkzaam als PGI Consultant, waarin ik studenten via het 12 of 24 weeks TIR programma begeleid om stap voor stap meer in harmonie met zichzelf, de wetten van het Universum doelgericht, actiegericht en met meer focus naar de toekomst te bewegen. Liefde voor het leven, liefde voor de mensheid worden hier op het aller diepste niveau geactiveerd en leiden naar een meer vervuld en tevreden leven.

Als Ho’oponopono practitioner ondersteun ik het proces naar meer lichtheid en plezier, vergeving en een hart dat openstaat om nieuwe mogelijkheden te laten binnenkomen en te realiseren.